Followers

Friday, August 27, 2010

Melantak Cita



sekarang ni aku suka sangat tengok cita KOREA.. yang latest "BOYS OVER FLOWER" dah la mamat-mamat dalam cita ni nsem giler.. cita dia boleh tahan gak la.. SEDIH + HEPY.. cinta yang dihalang KELUARGA GOO JUN PYO akhirnya menyatukan juga CINTANYA dengan GUEM JAN DI.. dah berapa kali aku khatam cita ni.. LAGU2 latar pun boleh tahan seronok puas aku mencari kat INTERNET nak DOWNLOAD.. cita ni more 2 PENGORBANAN anak terhadap KELUARGA dan INSAN TERSAYANG.. tapi HERO dalam cita ni aku x berapa suka sangat sebab RAMBUT dia yang kerinting 2 OVER sangat.. ada dalam satu EPISOD 2 dia wat rambut REBONDING, hensem lak.. tapi most dalam cita ni more on to FRIENDSHIP antara mereka berempat..

No comments:

\