Followers

Sunday, June 3, 2012

Hingga ke Akhirnya


salam PERPADUAN salam 1 Malaysia (ayat nak gempak je kau kiah oi!)... woott woott dh lama gila tak UPDATE blog... Sorry tak da masa sebenarnya... sibuk dengan praktikal (bertambah bajet kau kiah! miahaha)... padahal ONLINE facebook boleh je.. okey kembali kepada MOOD serius, serius aku busy kali ini....  SEBAB? satu aku dh SEMESTER akhir kat UITM so, banyak benda kena setel.. dua, aku praktikal kat PENANG so last-last baru kelibut nak siapkan THESIS... tiga, x da sebab dah kot :P

Hari KHAMIS aku balik SHAH ALAM.... malam tu pergi beli baju untuk Malam Pra Graduan kat BRICKFIELDS pastu lepak kat kampung baru makan  WESTERN.. hari ISNIN dan SELASA ada program finishing SCHOOL kat DEWAN ANNEXE untuk semua student semester akhir... perasaan tu GEMBIRA sebab dh berbulan tak jumpa dengan CLASSMATE.... seolah-oleh kemesraan nak terbentuk kembali...

.:.: finishing school with adib, khalil, ayie and din :.:.

hari RABU ada Majlis Pra Graduan untuk pelajar SEMESTER akhir degree dan diploma... dengar cerita KONVOKESYEN bulan 10 (wahhh, awalnyer!).. so nak tunggu bulan 10 memang lama lagi la nak jumpa KAWAN-KAWAN... malam tu aku lambat pergi sebab petang ada hal.. (ngada kau kiah! hahaha).. tak sempat nak BERLILIN-lilin lak dengan diaorang... sorry korang...

bila masuk je DEWAN kat DE' palma tu, mata terus terpegun... (wahhhh cantik-cantik dan hensem-hensem betul budak-budak ni).. aku jadi malu nak masuk sebab aku x superb macam diaorang... tapi rasa TERUJA mengatasi segalanya... teruja dapat jumpa diaorang, CLASSMATE susah senang..

.:.::::::::::: sepanjang MPG :::::::::::.:







p/s: aku sayang korang walaupon kita jarang bersua :::::: aku sayang korang walaupon aku pasti aku jarang hubungi korang ::::: aku sayang korang walaupon kita jauh seantara.... GUYS! terima kasih sebab bagi aku SUPPORT saat aku kesedihan, saat aku mengalami kekeliruan dan saat aku mengalami kebenaran yang menyebabkan aku terluka... walaupon aku tak hubungi korang, tak bermaksud aku lupakan korang... INGAT! aku sayang KORANG... jumpa lagi nanti.. nama korang tak kan pernah hilang dari HIDUP aku selagi ALLAH SWT izinkan..

Saturday, May 12, 2012

CUTI-cuti MALAYSIA


wallawei setelah sekian lama tidak mengupdate blog GEMOK ini, aku muncul gak hari ini.... aku TERsangat MISS korang kawan-kawan BLOGGER aku.. sorry bukan aku sengaja tak mau UPDATE blog atau LAWAT korang.. untuk pengetahuan KORANG,, aku baru je habis PRAKTIKAL... yeah! suka nya.. so SEKARANG ni aku kat TAIPING tengah jadi urusetia untuk PROGRAM KOMPENTASI anjuran tempat aku PRAKTIKAL... MINGGU depan aku ada program kat BAGAN AJAM... lepas tu bercadang nak ke PUTRAJAYA sempena HARI BELIA NEGARA 2012 tp macam tak pergi ja sebab 28 n 29 ada FINISHING SCHOOL di SHAH ALAM.... so sekarang ni mind tengah 50 50 percentage! tulun! tulun! THESIS tak siap lagi... tau nak BERJIMBA ja! come la HAJAR! grow up cikit...dah la GOT TO GO,,, next time jumpa lagi.... 

*URUSETIA yang setia menunggu* (buka bajet penat je.. hahaha)




\