Followers

Sunday, November 20, 2011

saya SUKA!

ASSALAMUALAIKUM W.B.T

wah wah dah lama betul tak MENGUPDATE blog nih! sorry pada yang SELALU MELAWAT.... seriusly TERSANGAT BUSY semester ni lepas CUTI AIDILADHA minggu lepas... sebenarnya CUTI RAYA HAJI seminggu! TAPI disebabkan kitaorang FIRST GROUP yang present COACHING, so hari RABU dah terpacak kat SHAH ALAM...... memang la tak BEST sebab cuti tak lama tapi nak buat macam mana kan....

nak BLOGWALKING pon tak sempat.... TEST memanjang je START lepas cuti... mggu depan ada lagi SATU test! PRESENTATION lagi, EDIT video berSOFTWARE lagi..... seriusly, aku BARU 2x BALIK kampung selama SEMESTER kali ni.... SEDIH kot! nasib baik la MAK dengan ABAH faham keadaan aku.... BALIK cuti hari tu tengok MAK dah makin KURUS! sakit, KESIAN mak.... ada ANAK harap SORG ni jelah... JAUH lak 2.... 

dalam SIBUK-sibuk ni.. CURI masa jap nak UPDATE BLOG.... nak BLOGWALKING nak EDIT gambar..... aku kalau BAB2 edit gambar ni suka je.... dulu ada ABILITY guna SOFTWARE utk buat ANIMASI tapi sekarang dah lupa... so guna ADOBE PHOTOSHOP jelah tau kalau nak EDIT gambar bagi LAWA kan! serius dah tak tau nak cakap apa! sebab dah lama JARI tak menulis atas KEYBOARD, so rasa KAKU teramat! hahaha....

if what u see by the eyes doesn't please u, then close ur eyes and see from the heart.. because the heart can see beauty and love more than the eyes can wonder..








No comments:

\