Followers

Monday, November 21, 2011

PERCUBAAN 1st!

ASSALAMUALAIKUM W.B.T....

woott wott.... PERANGAI nak menconteng BLOG dah datang balik... sibuk tapi buat TAK SIBUK.... macam mana tu?? hahaha.... SERIUS 2 kelas dah aku PONTENG pagi ni... but yang PETANG tak boleh la sebab PUKUL 3 aku ada TEST! wish me good luck okeh! TEST apa?? test STATISTICS..... z* t* haha.... whatever ya!

hari ni terlebih MENGADA dengan tak pergi kelas siap wat PERCUBAAN pertama lagi... percubaan apa???? nak tau ke? PERCUBAAN melukis DOODLE guna POWER point.... BIAR BETUL??? betul la boleh lukis guna PP! tapi tak CANTEK macam KORANG yang dah otai kan... lama dah nak TRY tapi baru TRY... hahaha.... nak TENGOK??? jom2 tekan bawah....

:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:

macam mana?? BERJAYA ke x??? hehe

2 comments:

susulemakmanis said...

hehe..nak meconteng komen kat sini lah..nice blog dear.done follow

kak lang said...

haha, kiut...

\