Followers

Tuesday, May 31, 2011

PUTRAJAYA

ASSALAMUALAIKUM W.B.T

syukur ke hadrat ILAHI sebab di beri peluang untuk terus BERNAFAS sehingga detik ini... MAAF sebab lama tak mengUPDATE blog ini... seperti sedia MAKLUM aku agak sibuk dengan INTERSESI kali ni....

baru malam ni aku ada PELUANG untuk memenuhi HOBI kerana sebelum hari ni asyik ONLINE tapi tak UPDATE pon,,,, malah jarang-jarang KUNJUNGI sahabat BLOGGER... maafkan aku eh??

BTW, hari MINGGU yang lalu aku and KAWAN-kawan dapat TASK dari LECTURE EVENT MANAGEMENT untuk menghadirkan diri dalam salah satu acara sempena HARI BELIA minggu lalu.... so memandangkan benda ni WAJIB!! nak tak nak kena la ikut...

SYUKUR majlis tu berjalan dengan lancar... korang tau tak MAJLIS apa yang aku maksudkan 2??? laaaa LARIAN 5 KM la... hari SABTU kat PUTRAJAYA tajaan STANDARD CHARTERED... lau saja-saja tak da maknanya aku nak g taw!! 5 MARKAH di beri untuk tugasan pertama.... tugasan kedua plak membuat EVALUATION bagi event FUN RUN tersebut secara berkumpulan.... markah?? 10 MARKAH BEB....... 

FUN RUN dah setel,, tinggal lagi MAJLIS EVENT plak untuk DINNER,,,, dinner ni untuk meraikan budak-budak DIPLOMA SR113, SR115..... so TEMA majlis adalah ARABIC.... so cuba fikir baju apa akan aku pakai nanti???? JENG JENG JENG!!! 

MAAF... aku tak tau nakCITA apa lagi kat KORANG pasal event kat PUTRAJAYA.... kebetulan kan masa tu ada karnival SURE HEBOH... memang TIP TOP!! tapi aku tak pergi pon... so, nak tau lebih lanjut usha je kat www,scopeinternational.com.my ATAU www.haribelianegara.org.my













No comments:

\