Followers

Monday, May 16, 2011

PERJALANAN kedua bermula,,,,

ASSALAMUALAIKUM WBT,,,,

hye OOOllss,,, sowie dah lama tak MENGUPDATED blOg comot ni,,, wahaha,,, BUSY tuh dengan FINAL... tapi kan YEPI!!! FINAL dah habis,,, 10 ARIBULAN aritu,,, 11 ARIBULAN teroos balik PENANG!! but WAIT!! sebenarnya tak ENJOY agi la... kenapa EH??? sebab da INTERSESI agi... SEBULAN jelah...

korang tau tak pa tu INTERSESI??? intersesi tu SHORT COURSE,,, macam SEMESTER biasa kita belajar 3 4 BULAN kan??? intersesi ni kita BELAJAR 1 BULAN je... tapi kan hari-hari BELAJAR benda sama!! huhu MENGONG tak agak-agak OTAK hamba nih??? maklumla dah BERKARAT dengan cuti SEMESTER ni... yang bestnyer CUTI sem ni UP kan cikit jadi 4 BULAN,,, untuk DEGREE n ke atas je.. DIPLOMA tak da pon.. cian diaorang,,, tapi cian aku gak sebab LAMBAT cikit la nak GRAD,,,

syukur ALHAMDULLILLAH.... FINAL dah berakhir,, perjalanan kedua bakal aku TEMPUH!! thanks kepada kawan-kawan SETIA aku cik HUDA... yang masih lagi SEBILIK dengan aku untuk INTERSESI... waaa... LAPTOP masih kukuh dalam PEGANGAN tangan... tak PERNAH nak lepaskan walaupun dari FINAL... PRAKTIKAL nanti tak tau la... RINDU kawan-kawan BLOGGER, FB smua lah!!

susahnya lau KAPEL ni... sebab??? pehal aku asyik GADUH je dgn dia... dekat 3 MINGGU dah 2 kali aku GADUH n hampir musnahkan HUBUNGAN,,, sebab??? ye la aku EMO... dia cakap aku ni EMO??? aishhh dia pon MULUT tak da insurans!! tau la ORANG UTARA pon... ingat kau sorang je ke??? kita gaduh pn sebab mula dari FATIN kan?? pa kata kau balik je kat MAKWE lama kau tuh... SAYANG sangat kat dia kan!!

sudah la,,, kau kata JANGAN PERCAYAKAN kau,,, bila aku cakap aku tak PERCAYA... kau marah aku... kau kata aku EMO la hape la... sekarang ni sapa yang salah??? aku ke KAU!! aku benci keadaan macam ni,,, tak pa aku tak YAH KOL kau lg pasni sebab kau tak pernah nak BERSYUKUR.... tak sikit pn ke DALAM KAMUS hidup kau 2... tolong la BEHAVE URSELF la adi!!! jangan CHILDISH sangat... nak ikut EMOSI kau je... SAYANG ke hape nya macam ni... jangan BERPURA-pura bahagia lau kau tak BAHAGIA dengan aku... mau KITA PUTUS jelah,,,, menyusahkan JIWA aku je nak melayan KARENAH gila kau... 

bagi aku tak da LEBIH PENTING melainkan FAMILY aku, kawan-kawan aku,,,, nak duga aku!! COME ON LA beb,,, grow up CIKIT... BAJED kau BAIK ke PERFECT ke,,, ngaku tapi STILL EGO.. just WAIT N SEE sebab kau tak tau EGO aku mcm mana lagi BAI!! dah tu baru kau tau LANGIT TINGGI ke RENDAH,,, GEMUK ke KURUS macam haku... wahaha... nama je LAKI tapi OTAK tak MATANG!!! macam BUDAK-BUDAK,,, macam ni nak JADI LAKI aku!! 

dah-dah,,, better aku TUMPUKAN perhatian pada INTERSESI aku,,, lau tak MENGHABISKAN duit 400 je lau kena REPEAT lg,,, come on la.. CHILL la wei... haha... to budak-budak fakulti SAINS sukan dan REKREASI UiTM Shah ALAM,,, wat yang terbaik untuk INTERSESI!!! mahal BAYAR 400 tu 2 PAPER!! wahaha






No comments:

\