Followers

Sunday, April 3, 2011

TERAPI minda.....

ASSALAMUALAIKUM WBT,,,, hye READERS,,, jumpa lagi dalam entri terbaru miss EJAT yeh,,,, urm mesti korang tertanya-tanya kan???? apa la yang di maksudkan oleh ME sendiri pasal TERAPI minda....
    dalam entri yang lepas, ME da cakap ME pergi BUKIT CERAKAH kan untuk kelas COUNSELING,,, hell yeah,, i did go there..... n untuk pengetahuan korang BULAN lepas MBE baik ME accident kat tempat yang SAMA.... hooooo mula-mula macam tak nak PERGI,,, seyius la..... ayoooo
     bertolak dari UiTM pukul 1.30 PETANG,,,, memang rushing sebab KELAS BIOMECH habis pukul 12.30,,,,, pagi tu ada BLEEP TEST,,, berjaya buat sampai LEVEL 5 je.... SAYA TAK FIT!!!!!!! hahaha,,,, penat tak tau nak cakap..... after KELAS BIOMECH balik mandi dulu n then siap-siap pergi makan.... pas makan terus KUMPUL,,,, pergi naik BAS okey,,,,, oohhhooo
sampai dalam PUKUL 2.00 petang.... alah BUKIT CERAKAH dengan UiTM dekat je kOOt,,, lalala.... sampai tunggu CIK BAD n then g KAUNTER bayar TIKET,,,,
WTH, 3 RINGGIT kot!! MAHAL la wei,,, ingat BUKIT CERAKAH tu da pa sangat,,,, ye la.. RUMAH 4 MUSIM tengah renovate... nak naik BASIKAL kena bayar 5 RINGGIT,,,, nah last-last pergi RONDA-ronda dengan naik BAS,,, balik lak jalan KAKI,,, ayoooyooo...
punya la SEMANGAT nak g KOLAM renang, last-last budak-budak yang lain dah BLAH,,, tak ke macam BANGANG tu kan??? tak pa MEMORY 2.....
kitaowg jumpa MONYET dalam perjalanan,,,, CUMEL.... dah tu g lawat burung MERAK,,,, sombong macam AYAM,,,,, jumpa dengan EAGLE.... macam bangang sebab tak LAYAN pun....
dapat tengok KUDA la... hehehe
pukul 5 petang baru balik,,,, n then GUESS what girls guys???? aku kena pergi DEWAN AGUNG pukul 6 petang,,, ulalala... macam HARAM.... daaaa... BABENG btul gila....
tak ke lagi macam bangang bila pukul 7.45 baru start wat keja,,, tlg susn kertas dalam FILE,,,,,
dah tu kena marah-marah tah pa pa sebab LAMBAT,,,, eh diaorang yang hantar barang LAMBAT dh tu nak salahkan kami.... hooo pukul 12 baru BALIK kot.. lalalala
p/s dh habis dah cita hari ni,,,, jumpa dalam ENTRI lain ye....


No comments:

\