Followers

Saturday, April 2, 2011

KEHILANGAN

ASSALAMUALAIKUM WBT,,,,, sorie sebab agak lama tak MENGUPDATE blog CANTIK BURUK ni,,, sampai dah BERSAWANG gamaknya!!!!
       sebenarnya asyik FIKIRKAN pasal ENTRI je tapi tetap tak BOLEH gak!! ISH otak ni dah MERENG kot.... hehehe... sedia maklum minggu ni minggu BUSY SEDUNIA.... kalau nak tau minggu ni aku ada macam-macam event.... tapi memang aku tak PERGI la.... minggu LEPAS pun sama memang BUSY gila BABENG lah gua cakap lu!!! first MEDICAL cover kat INTEC,,,, second siapkan presentation BEL,,,, third pergi BUKIT CERAKAH utk kelas COUNSELING n lastly jadi VOLUNTEER utk sempena penyertaan tulisan JAWI terbanyak BOOK WORLD OF RECORD,,,, huh memang memenatkan la!! bayangkan SLIDE BEL siap last minutes dah tu presenter keEMPAT lak lagi la TERBAIK.... hahaha....
    mesti korang tertanya-tanya kan apa yang aku dah HILANG kan??? actually aku masih lagi BENCI  RINDU my ex BOYFRIEND walaupn dh almost 2 MONTH kitaorg PUTUS!!! aku still SAYANGKAN dia lagi... aku lansung tak BOLEH nak BENCI dia,,,, untuk LUPAKAN dia aku DELETE semua gambar dia dari LAPTOP aku,,, aku PADAM num dia dr PHONEBOOK aku DAN aku BLOCK dia dari FACEBOOK,,,, baru-baru ni dia ada ADD aku balik kat FB n aku tak SEMENA-mena terus ACCEPT him!!! aku fikir balik dalam MANGKUK TANDAS HATI,,, apa aku dah BUAT ni!!!! 
       n then dia CHAT aku,,, mintak MAAF bagai... tapi tak da la SAMPAI nak KAPEL balik!! dia tau aku MARAHKAN dia dengan apa dah BUAT,,, n dia pun baru nak mgaku KESALAHAN dia pada aku.... tak apa aku TERIMA apa dia dah buat pada aku... tapi TRULY aku memang masih CUBA untuk lupakan dia...
    kalau KORANG nak tau, aku KENAL dia since PRIMARY SCHOOL lagi,,, but masa SECONDARY SCHOOL baru nak kenal.... kitaorang kenal secara tak baik sebab dulu aku memang GILA-gila benci dia,,,, sebab dia suka KACAU aku n then ngaku kat MEMBE aku yang aku ni AWEK dia,,, yekkssss memang HANGIN satu badan time sekolah... after SPM terus tak JUMPA n then CUTI SEMESTER lepas dia ADD aku kat MUKABUKU n start tu la aku BAIK dengan dia... but untuk 4 BULAN je n terus jadi MUSUH macam ni.... 
     dia NASIHATKAN aku suruh LUPAKAN dia,,, but dia ingat benda ni senang nak LUPA macam tu je ke???? dia SURUH aku cari PENGGANTI lain tapi boleh ke aku buat macam tu.... sekarang ni aku memang dah tak KENAL sapa pemilik nama MOHD ASHRAF lagi sebab dia dh berubah,,,, bukan BUDAK yang suka MENGUSIK aku dulu sampai aku MENYAMPAH n terpaksa cakap dengan MAK ABAH dia kacau aku kat SEKOLAH,,,, dia cakap aku BURGER wakiki dia tapi kenapa dia wat aku macam ni....
     to ASHRAF,,, aku SAYANGKAN kau dari dulu walaupun aku cakap aku BENCI aku,,,, andai tiada JODOH antara kita aku pasti kau mesti akan BERDEPAN dengan aku gak satu hari nanti..... aku tak kan MUNGKIN LUPAKAN kau sebab kita dah kenal almost 9 YEARS!! n itu bukan satu JANGKA MASA yang singkat......



1 comment:

iszieylyanziy said...

orang kata time will heal,,,tapi,,susah nak lupakan orang yang kita sayang ...tapi,,,find someone else,,maybe tu jalan yang terbaik tok kita lupekan die sikit2x,,huhu

\