Followers

Wednesday, March 16, 2011

contest dari cik NAJWA n tag dari cik BANNIE,,,,

         ASSALAMUALAIKUM WBT.... dear READER, ME telah di tag oleh CIK BANNIE dalam satu aktiviti tag  yang di anjurkan oleh CIK NAJWA,,, terdapat beberapan soalan yang diberikan,,, so CHECK IT OUT kat bawah ni,,, usha2 tengok,,, ohhh YEAH,,,,,
1. apa impian dalam masa 10 TAHUN akan datang... bagi ME kan, ME harap dapat mejadi ANAK, ISTERI n IBU yang SOLEHAH,,, yang taat kepada IBU BAPA n SUAMI,,, selain itu ME berharap dapat tunaikan MAK dengan ABAH untuk pergi ke MAKKAH menunaikan HAJI,,, ME juga berharap mendapat pekerjaan yang terbaik supaya MAK dengan ABAH senang n ABAH tak perlu susah-susah nak KERJA lagi lepas ni... harap tidak lagi menjadi seorang yang kuat MEMBAZIR n MEMBEBEL tak tentu pasal.. moga-moga jugak di KURNIAKAN keluarga yang HARMONI hendaknya,,, di harap jugak tidak TERPUTUS hubungan dengan kawan-kawan sejak SEKOLAH dan jugak UNIVERSITI,,,,

2. sapa kawan baik awak masa DARJAH 1.... urmmm soalan ni agak payah sebenarnya,,, masa tu kan budak-budak lagi... tapi yang ME ingat la kan kawan BAIK me masa tu ialah AMRI,,,, me duduk kat sebelah dia,, masa tu dia KETUA kelas,, tapi dia seorang yang baik n slalu wat ME senyum,,,, tapi kejap je kenal dia sebab masuk DARJAH 2 dia dah pindah sekolah lain,, SOBS SOBS sedih...

3. adakah anda seorang yang rajin bangun pagi??? urmmmm apakah jawapan dari sy,,, dh tentu tidak,,, sy bukan jenis akan bangun awal bila time CUTI,, thats why my MUM slalu bising,, MY DAD relex je haaa... ye la sebagai STUDENT U sepenuh masa, penat KOT tiap2 hari bangun awal,,,,

4. your trademark is??? TRADEMARK ye??? rasanya start zaman sekolah MENENGAH baru wat hal pasal ni,,,, ye la tah pa pa kadang-kadang 2,,, suka sangat sebut pkataan EEEUUUUU yang menandakan KEGELIAN tahap tertinggi,,, satu la trademark SENGAL CAP ayam,,, knpa msti ayam???? ME pn x tak tau,,,, huhuhuhu

5. huhuhu,,,, LASTLY,,, sapa saya nak TAG,,,,
MAISARAAINA,,,,
CIK IDA
NIA

No comments:

\