Followers

Sunday, January 23, 2011

my CHENTAKU






Maafkanlah ku tak bisa hidup tanpa kamu
Fahamilah ku tak mampu terus tanpa kamu
Bagaimana ku nanti
Bila tiada mengganti
Yang ku ada hanya kamu saja
Saat mata terpejam
Hanya kau ku terbayang
Menghapus semua segala rasa di jiwaku......

macam ni lah kan PERASAAN setiap orang terhadap orang yang MEREKA SAYANG.. andaikanlah SAYANG itu tak da dalam HIDUP kita macam mana la kan??? ME pun ada SOMEONE yang ME sayang.. selain daripada MAHA PENCIPTA dan para PENGIKUTNYA n FAMILY serta SAHABAT ME sendiri.. ada lagi SOWANG kot!! nama dia MOHD ASHRAF.. sebenarnya dah lama ME kenal dia.. since dari SEKOLAH RENDAH lagi n kira p kira mai dah HAMPIR 10 tahun gak!! woooww mmg lama kan?? ok la 2.. masa ZAMAN sekolah dulu dia ni memang TERSANGAT NAKAL n suka KACAU ME kat kelas.. yelah kelas dia dengan kelas ME sebelah2 je... urm sekarang ni dia dah KEJA n POSTING kat KUCHING so jauh sikit la dari ME tapi cikit pun x MENGUGAT hubungan kitaowang.. ME dah tw PERANGAI dia macam mana, macam 2 jugak dengan dia.. so dalam RELATIONSHIP kitaowang ada SALING percaya yang MENDALAM antara satu sama lain.. BERGADUH 2 biasa la tapi tak da la sampai nak MAKI hang aku.. at LEAST kena la SHOW some RESPECT... n ME tabik dengan dia even BUSY macam mana pn dia TETAP ada masa untuk ME.. n DIA sowang yang PENYABAR kot bagi ME!!! tak pernah nak AMBIK HATI dengan apa yang ME cakap walaupun kadang-kadang MEnYAKITKAN perasaan dia sebagai LELAKI.. apa-apa pun I LOVE U LAH SAYANG.. no mATTER what I still LOVE YOU n MISS U.....















my ACAP MUCUK!!

No comments:

\