Followers

Friday, July 29, 2011

i'm back

ASSALAMUALAIKUM W.B.T

waaa.. dah lama tak dapat ONLINEkan BLOG nih,, hehehe.... akhirnya HARI ni dapat jugak.. harap-harap KAWAN-kawan BLOG sihat semuanya....

cuti SEMESTER kali ni memang memerlukan KESABARAN yang tinggi,,, dah hampir 1 BULAN aku kena jadi SURI rumah TANGGA sepenuh MASA... sebabkan MUM aku ACCIDENT n tak DAPAT BERJALAN... tapi ALHAMDULLILLAH dah boleh berjalan dengan TONGKAT...

aku pulak since 3 week lalu TONSIL aku membengkak tapi lepas 5 hari dah ok... MALANGNYA TIGA hari yang lepas BENGKAK balik... sakit KEPALA... mungkin hari ni baru nak ambik UBAT.. doakan aku okeh... sampai kat sini ja KOT!! dah lama tak MENULIS so aku macam rasa KEKOK cikit

WASALAM

No comments:

\