Followers

Thursday, June 9, 2011

gila ANGRY BIRD

ASSALAMUALAIKUM W.B.T

seperti yang kita tau kan TEKNOLOGI sekarang dah CANGGIH,,,, dah banyak sangat GAMES secara ONLINE mahupun OFFLINE... dulu aku kurang berminat dengan GAME-game ni semua.. tapi bila ada MBE aku ajak main BENDA ni aku ON jelah...

mesti antara KORANG memang sekarang ni tengah main ANGRY BIRD kan??? yup GAMES tu la yang aku maksudkan... BEST korang tau tau...nampak je macam GAME CIKAI... tapi sekali kalau dah MELAYAN boleh jadi KETAGIH tau.. ahahaha

untuk pengetahuan korang semua... ANGRY bird ni dah terkenal kat MALAYSIA n ramai dah tau pasal GAME ni... aku ada baca satu POST membe BLOGGER aku aka member KELAS aku kat uitm, dia cakap game ni CIKAI je... hello BRO cikai-cikai pon dah terkenal la BEB... kau tak nak main dah la...

setahu aku dulu game ni APLIKASI untuk smartphone and tak tau pulak dah boleh dimainkan dalam KOMPUTER!! mengikut en GOOGLE game ni di adaptasikan dari FILEM RIO... okeh game ni kan PERANG antara BURUNG dengan BABI.... kiranya dalam sepanjang korang main ASEK dengar bunyi BABI je... gila naik PEKAK telingan aku ni tau tak...

so lau taw lebih lanjut... JUst search ANGRY BIRD kat tenet ok....


1 comment:

najihah sahami said...

haha..sebab tu mish xpenah pun nak main bnda ni. takut ketagih. hak2.

\