Followers

Saturday, January 15, 2011

MEDICAL cover ke-2 kat UNIVERSITI MALAYA...

urmmm hari ni merupakan hari yang agak MENCABAR!!! orang lain CUTI + enjOY, kitaowang ada KERJA yang perlu DISIAPKAN!!! untuk pengetahuan korang SEMUA... hari ni merupakan hari MEDICAL cOver yang kedua kaliNYA selepas COVER bola hari tuh... tapi kali ni OUTSIDE dari UiTM SHAH alam sendiri.. hari ni kitaOWANG jalan-jalan kat UNIVERSITI MALAYA aka UM... first IMPRESSION wow!!! boleh TAHAN gak UM ni.. best kOwt sbb kat tepi JALAN... KAMI bertOlak dari UiTM pada jam n LEBIK kurang pUkul 7 pagi cam 2 la.. AYIE yang DRIVE.... sO dalam masa tak sampai SEJAM kitaowang sampai!!! mula-mula 2 SESAT gak la sebab tak tau kat mana KOLEJ 12.... Okeh, berbalik kepada cita MEDICAL cOver hari ni, GUESS what!! kitaowang cOver FUTSAL king anjuran KOLEJ 12... masa FIRST sampai satu berita TELAH mengeJUTKAN kami!!! nO PBSM or MA yang akan meraWAT patient bUt kitaowang yang kena.. OMG, si DIN terus MSG dengan dOC ANUAR lecture kitaowang UNTUK subjek atHletic TraininG sem ni.. and tak LAMA lepas 2 DOC balas msg DIN " it's OK!! gOOd LUck guys.." wauhhhhh, dapat suppORT dari DOC anuar lagi.. LOVE U lah!!! tapi sedikit sebanyak HAL ni mematangkan MINDA kami at LEAST merawat PATIENT tanpa DOKTOR.. well DONE diN, MiEn n AyiE!!! great TEAMWork...game start pkul 8.30 lebih KURANG n tamat pada 5.30 petang.. CONGRATS to team "JAHANAM" coz menang.. tO grOup ANNA RAFFALI try lagi next YEAR guys!!! kebetulan masa game FUTSAL, ada jualan kat situ gak la... sempat gak JALAN-JALAN n makan KENTANG golek (bedal je nama dia).. SEDAP!!! ok lah sampai sini jelah.. C u guys in the NEXT entri!!
p/s check PIC kat bawah nih ye!!






No comments:

\